Dollard College

Leerlingen van het Dollard College Pekela deden op donderdag 6 juni wederom mee aan de erfgoedprojectdag Ons Pekela. De erfgoedprojectdag valt midden in de Dolle Dollard Dagen. Op het Dollard Collegde werden verschillende activiteiten gehouden met als thema What’s Your Talent?

In 2012 werd voor het eerst op het Dollard College Pekela met groot succes de erfgoedprojectdag georganiseerd. Het project is meer dan een geschiedenisles. Het is een ontdekkingsreis naar de rijkdommen van het verleden. De leerlingen gaan op zoek naar de geschiedenis van hun dorp.

What’s Your Talent?
Iedere leerling heeft wel iets waar hij of zij goed in is en waarvan een ander denkt: “Wow hoe doet hij dat?” Tijdens de Dolle Dollard Dagen kunnen de leerlingen activiteiten kiezen, ze worden uitgedaagd om te ontdekken wat hun talenten zijn, hun kwaliteiten te ontwikkelen en hun grenzen te verleggen.

De erfgoedprojectdag Ons Pekela werd geopend door burgemeester Meindert Schollema van de gemeente Pekela. Verder werden op deze dag workshops aangeboden zoals ‘Groninger taal & rap’, ‘landschapsschilderen’, ‘fotografie’, ‘film’ en ‘werken met karton’.

Meewerkende scholen:

Copyright (c) 2012 Ons Pekela