Deelname en kosten

Kosten

De scholen die deelnemen aan Ons Pekela betalen daarvoor een bedrag van 3,50 per leerling, gerekend over het totaal aantal leerlingen van de school. De kosten zijn eigenlijk wat hoger, maar dankzij een bijdrage van de gemeente Pekela is dit bedrag haalbaar.

De kosten voor de facultatieve onderdelen zijn niet inbegrepen in het bedrag van € 3,50; daarvoor betaalt de school dus extra.

Inschrijven voor Ons Pekela

Scholen met combinatiegroepen kiezen één van de projecten die voor deze groepen geschikt zijn. Het volgende schooljaar kiezen ze het andere project.  

De gang van zaken voor het inschrijven voor het traject is als volgt:

  • Met het emailadres van de school en het wachtwoord dat de school heeft ontvangen kun je als cultuurcoördinator inloggen via mijn.cultuurclickgroningen.nl. Dit wachtwoord is door CultuurClick Groningen in 2014 aan het schooladres verstuurd. Mis je de mail? Laat het ons weten via info@cultuurclickgroningen.nl
  • Voer de namen van de groepen (splits de combinatiegroepen) en leerkrachten in (bekijk het instructiefilmpje en/of de handleiding op de homepage van onze website voor meer info: http://www.cultuurclickgroningen.nl/projectenbank/etalage/erfgoedtrajecten )
  • Koppel de leerkrachten aan de groepen
  • Zoek onder de tab jaarprogramma  Ons Pekela op en klik op toevoegen.
  • Dan vink je aan, aan welke deelprojecten de school per groep deelneemt. Scholen zonder combinatiegroepen schrijven zich in voor alle deelprojecten. Combinatiegroepen kiezen voor één van de beschikbare deelprojecten
  • Geef in de toelichting aan welke combinatiegroepen de school heeft
  • Voeg Ons Pekela toe aan je jaarprogramma op de site
  • Klik op “indienen” om de aanmelding via CultuurClick Groningen af te ronden


Contactpersoon

CultuurClick Groningen

Anja Reenders, regioadviseur Menterwolde, Oldambt, Pekela en Veendam

e anja.reenders@cultuurclickgroningen.nl 

t 0595 44 44 45 / 06 23 33 48 94

 

Meewerkende scholen:

Copyright (c) 2012 Ons Pekela